top of page
  • Paolo

Från fredagens Duolingo-session (11.02)

Updated: May 17, 2023

De här historierna skaptes av deltagare under Duolingos blandade danska-svenska rum. Där skapte de historier som var baserade på bilder. Obs att de här historierna bara är fiktiva eller skönlitteratur.

Den första bilden som användes. Bilden av Dmitry Zvolskiy från Pexels

En ung man går in i militären och måste klippa sig. Han vill i alla fall vara snygg för paraderna. Frisören har ingen aning, hur man klipper hår. Frisören kollar efter huvudlöss. Han är nervös. Förra veckan satt barberen I fängelset. Han var egentligen en tattoo konstnär. Hans namn var Sweeney Todd. Han har en vass rakkniv. Barbaren var för upptagen med att prata om sin tid i fängelset för att märka några löss. Då säger han, han är färdig.

Han tecknade en linje av misstag och mannen ville inte betala. Barbaren påminner mannen, att han var i fängelset og har en sax i handen. Frisören säger, att han har ett specialpris idag och att den här frisyren med linje är trendig. Kunden är inte glad och förvarnar om att han tränar på kämpen. Sweeney riktar den skärpa saxen mot kundens ansikt.

Den andra bilden som användes. Bildet av Pavel Danilyuk från Pexels.

Tandlakaren tar ut all av mannens tand eftersom han äter så många godis. Det kostar för många pengar för patienten. Han kan bara äta Jello tills hans tandproteser är redo. Tyvärr är tandläkaren grinning eftersom han haft en diskussion med sin fru. Han tog ut för manga tänder av misstag. Han säger, att mannen behöver inte betala för tänderna, som tagit ut ved fel. Tandläkaren egentligen älskar att tillfoga lite smärta for pengar! Men mannen kan äta mycket mer godis nu. Tandläkaren vet att denna patient har en affär med sin fru. Patienten är upprörd eftersom han måste gifta sig dagen efter. Hans brud kommer inte att vara glad över att han inte längre har några tänder. Så nu är tandläkaren glad. Hämnd är en måltid som bäst serveras kall. Mannen minns med glädje när han brukade äta godis med tandläkares fru. Bilderna ska se okej ut om han inte ler. En få timmar innan bröllopet, upptäckte mannen att tandläkaren låg med sin fästmo innan besöket på tandläkaren.

7 views0 comments

Comments


bottom of page