top of page
  • Paolo

Boracay

Philippines er ikke så populært et turistland som Thailand eller Indonesia. Det landet tar imot færre Vestlige turister enn nabolandene sine.


Men det er et unntatt. Og det er et område som heter Boracay. Boracay er ei øy i sentrale Philippines. Den ligger nesten 200 miles sør for Manila.


Den forteste måden til å dra hit er med fly. Man må fly til Caticlan og byte til en båt. Billettprisene kommer enn på hvilken sesong man vil reise.



Boracay er kjent for dei hvite sandstranda si. Turister og lokale folk vil ta en tur ved stranda. Mange vil også svømme i havet. Men Boracay er roligere enn tidligere år. Antallet på aktiviteter på stranda har blitt begrenset nå etter en stor rydning. Det er muligheter til å gjøre dykking og andre vannsporter i området. Her er et bilde av stranda fra solnedgang da folk tok en tur:



Boracay har mange hotell ved stranda. Flere av dem er billige og andre er dyre. Derfor er det mange bosted som passer annerledes budsjet.


Boracay har et kjøpsentrum som heter D'Mall. Her kan man kjøpe ting og spise mat. Det er også et sted for å få en masasje.


16 views0 comments

Comments


bottom of page