top of page
  • Paolo

AI-genereret historie: Forretningsreise til Korea og Japan

Updated: Dec 21, 2023

Mia var en forretningskvinne som jobbet for et norsk selskap. Hun skulle reise til Korea og Japan for å møte noen kunder. Hun pakket kofferten sin og tok passet sitt.

Hun fløy fra Oslo til Seoul, hovedstaden i Korea. Hun tok en buss til hotellet og sjekket inn. Hun var spent på å se Korea for første gang. Hun gikk ut for å spise middag på en koreansk restaurant. Hun bestilte bibimbap, en rett med ris, grønnsaker og egg. Hun likte maten.




Den neste dagen møtte Mia den koreanske kunden sin på et kontor. Kunden arbeider på et viktigt koreanskt selskap. Mia presenterte selskapet sitts produkter og tjenester. Hun forklarte fordelene deres og svarte på spørsmål. Hun var profesjonell og vennlig. Hun fikk en god avtale med kunden.


Hun hadde litt tid til å utforske Seoul. Hun tok en tur til Gyeongbokgung, et gammelt koreansk palass. Hun så på de vakre bygningene og hagene. Hun lærte om koreansk historie og kultur. Hun tok en t-bane til Myeongdong, et populært shoppingområde. Hun kjøpte noen klær og kosmetikk. Hun kjøpte også en ny telefon fra LG. Hun hadde det gøy i Seoul.


Mia forlot Seoul og fløy til Tokyo, hovedstaden i Japan. Flyet var to timer lang. Avstandet mellom Seoul og Tokyo er mer enn 700 miles.


Hun forstod ikke japansk. Japanske mennesker som hun møtte forsto ikke fransk eller engelsk. Hun betalte for en tolk som kan hjelpe henne med språkbarrieren.


Det var en kald og overskyet dag i Tokyo da Mia ankom.


Hun tok en tog til hotellet og sjekket inn. Hun var nysgjerrig på å se Japan for første gang. Hun gikk ut for å spise middag på en japansk restaurant. Hun bestilte sushi, en rett med rå fisk og ris. Hun likte maten.




Den neste dagen møtte hun den japanske kunden sin på et hotell. Hun bøyde seg for kunden sin. Til å bøye seg er en viktig del av japansk kultur.


Hun presenterte selskapets produkter og tjenester. Hun forklarte fordelene deres og svarte på spørsmål. Hun var profesjonell og vennlig. Hun fikk en god avtale med kunden.


Hun hadde litt tid til å utforske Tokyo. Hun tok en tur til Asakusa, et tradisjonelt japansk område. Hun så på Sensoji, en berømt buddhistisk tempel. Hun lærte om japansk religion og kunst. Hun tok en tog til Shibuya, et moderne underholdningsområde. Hun så på den travle gaten og det store veikrysset. Hun kjøpte noen elektronikk og spill. Hun hadde det gøy i Tokyo.


Hun returnerte til Oslo og rapporterte til sjefen sin. Hun hadde en vellykket forretningsreise og mange opplevelser. Hun planla å reise til Korea og Japan igjen snart.


Ordforråd

  • en forretningskvinne - business woman

  • en koffert - suitcase

  • en rett - dish

  • nysgjerrig på - curious about

  • å bøye seg - to bow

  • vellykket - successful

  • en forretningsreise - business trip

Denne historien blev generated af AI for å ha lettnorske innehold å bruke under oversettelse-sessionene våre.


20 views0 comments

Comments


bottom of page