top of page
  • Paolo

AI-genereret historie: En politietterforskning

Updated: Dec 12, 2023

Det var en kald og mørk natt i Oslo. En mann var død i en park. Han hadde et hull i hodet. Noen hadde skutt ham. Politiet kom og så på ham.


Politiet fant et lite klokke i lommen hans. Det var et gammelt og fint klokke. Det hadde noen ord på baksiden: “Til min kjære sønn, fra din far”. Politiet ville vite hvem mannen var og hvorfor han var død.

Politiet så på mannens navn og fant ut at han het Lars Olsen. Han var en rik mann som hadde mange hoteller i byen. Han hadde en kone og to barn. Politiet spurte familien hans om de visste noe.

Familien sa at de ikke visste noe. De sa at Lars var en god og ærlig mann. De sa at han ikke hadde noen som hatet ham eller ville skade ham. De sa at de var lei seg og triste for hans død.

Politiet trodde ikke på dem. De fant ut at Lars hadde en annen dame. Hun het Eva Hansen. Hun var en ung og pen dame som jobbet på et av hans hoteller. Politiet fant ut at Lars ville forlate sin kone. Han ville også gifte seg med Eva.

Politiet trodde at noen i familien hans hadde drept ham. De ville ha hans penger. De var kanskje sinte på ham. De fant ut at Lars’ kone hadde et våpen. Det var likt det som drepte ham. De fant ut at Lars’ sønn ville drepe ham. Han var ikke glad for planene hans og ville ha pengene hans.

Politiet tok Lars’ kone og sønn og spurte dem. De sa at de hadde drept Lars sammen. De sa at de hadde gått etter ham til parken og skutt ham. De sa at de hadde tatt klokken hans. Det var et tegn på at de var familien hans.

Politiet var sjokkert over det de sa. De sa at de hadde gjort noe galt og sendte dem til fengsel. De ringte til Eva og sa at Lars var død. Hun var veldig trist og gråt. Hun sa at hun elsket Lars og ville savne ham.

Det var en trist historie om en mann som var drept av sin egen familie. Det var en historie om kjærlighet, løgn og griskhet.

Ordforråd

  • et klokke - watch

  • en lomme - pocket

  • var lei - was sorry

  • en dame - lady

  • pen - pretty

  • galt - wong (unusual)

  • et løgn - lie

  • en griskhet - greed

Denne historien blev generated av AI for å ha lettnorske innehold å bruke under oversettelse-sessionene våre.


5 views0 comments

Comments


bottom of page