top of page
  • Paolo

AI-genereret artikel: En hest døde af fly


En hest blev meget bange i går. To fly lavede en høj lyd over dens mark. Hesten hed Smarties. Den var en god hest. Den havde vundet mange medaljer med sin rytter, Stinna.




Smarties løb væk fra marken. Den brød to hegn og løb ud på vejen. Den løb langt, indtil den faldt om. Den havde ondt i kroppen og benene. En dyrlæge kom, men kunne ikke hjælpe. Smarties måtte dø.


Stinna var meget ked af det. Hun sagde, at Smarties var en fantastisk hest. Hun sagde, at det var en tragisk måde at dø på.


Flyene fløj over kirken. De sagde farvel til en gammel mand. Han hed Niels. Han var chef for flyvevåbnet. Han var også god til sport. Han var europamester i atletik.

Flyene havde lov til at flyve lavt. Men de skræmte hesten. Hestens ejer, Helle, var også bange. Hun sagde, at det var farligt. Hun sagde, at flyene kunne ramme en bil eller en rytter.


Forsvaret sagde, at de fløj over kirken for at hylde Niels. De sagde ikke noget om hesten. De ville ikke snakke med os om det.


Det var en trist dag for Smarties og Stinna. Det var en glad dag for Niels og flyene. Men det var ikke godt for alle.


Den her historie blev genereret af AI. Det gør nogle historier som den her for at have indenhold at snakke om under vores oversættelse sessioner. Opprindeligt kilde: DR.

3 views0 comments

Comments


bottom of page